Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Κόλλησε στο μηδέν η Liverpool

Δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Plymouth Argyle η Liverpool και θα χρειαστεί δεύτερο παιχνίδι για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.Οι «Κόκκινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων επιθετικά και ενώ αμυντικά δεν κινδύνεψαν καθόλου ουσιαστικά έμειναν στο 0-0.

Το πρώτο ημίχρονο θα έλεγε κάποιος πως ήταν εκνευριστικά μονότονο. Και αυτό διότι η Plymouth επέλεξε μία άμυνα απόλυτα παθητική.Η Liverpool είχε σε όλο το ημίχρονο ποσοστά κατοχής άνω του 80% διότι η Plymouth δεν πίεσε καθόλου την απαρχή καμίας επίθεσης εκ μέρους γηπεδούχου. Βέβαια δεν θα λέγαμε πως δέχθηκε πολλές φάσεις. Κινδύνεψε μόνο μία φορά όταν το πλασέ του Woodburn απέκρουσε από κοντινη απόσταση ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Ενδεικτικό της εικόνας του παιχνιδιού ήταν πως μέχρι το 35ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν μόλις 21 (!) πάσες ενώ παίκτης/παίκτες τους πάτησαν πρώτη φορά περιοχή στο 46ο λεπτό για την πρώτη τους στημένη μπάλα στο μισό που αμυνόταν η Liverpool.O Loris Karius θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολα ως αγωνιζόμενος θεατής στα πρώτα 45 λεπτά με το 0-0 να παραμένει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας ήταν πάρα πολύ νευρική. Έχασε και την όποια ένταση είχε στο πρώτο μέρος με αποτέλεσμα να κάνει ευκολότερη τη ζωή του αντιπάλου, ο οποίος ναι μεν είχε λίγη περισσότερη διάθεση να απειλήσει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Ο Klopp επιστράτευσε αρχικά τον Sturridge, o οποίος πλησίασε δύο φορές στο γκολ, αλλά και τους Lallana και Firmino από τον πάγκο για το τελευταίο 20λεπτο ωστόσο οι παίκτες του Klopp δεν είχαν τις κινήσεις και τη φαντασία που θα έδινε λύσεις σε μία πολύ καλά οργανωμένη άμυνα. Έτσι, θα έχουμε ρεβάνς στο Home Park στις 18 Ιανουαρίου για να διαπιστώσουμε αν θα πάρουμε το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης.

Να σημειώσουμε πως σήμερα, ο Jurgen Klopp παρέταξε τη νεότερη ενδεκάδα της ομάδας στο θεσμό με μέσο όρο ηλικίας τα 21 χρόνια και 296 μέρες!

Πηγή: liverpool.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *