Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Τάσεις φυγής από Bojan

Ο Bojan Krkic  μετά την εκτός έδρας νίκη της Stoke επί της Sunderland εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα μέσα στην μετγραφική περίοδο που τρέχει εάν έρθει η κατάλληλη πρόταση.

Γεγονός που δημιουργεί αντιθέσεις με τον Mark Hughes ο οποίος τόνισε πως επιθυμεί να τον κρατήσει στο club καθώς αποτελεί παίκτη κλειδί για την φετινή χρονιά. Η Stoke δείχνει να υπολογίζει στον Ισπανό καθώς δαπάνησε 12 εκ λίρες για να τον κάνει δικό της και δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει, τουλάχιστον όχι πριν το καλοκαίρι.

West Brom, Las Palmas και Βαλένθια έδειξαν ενδιαφέρον  στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου αλλά δεν έγινε κάποια πρόταση. Στο κυνήγι παραμένει όμως η Middlesbrough η οποία τον παρακολουθεί στενά και ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτηση του.

Ο Mark Hughes μετά από πρόσφατη συνάντηση με τους εκπροσώπους του παίκτη διαβεβαίωσε πως θα δώσει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο στον παίκτη.

Όσο για τον προπονητή της Boro, Aitor Karanka, πρόσφατα δήλωσε: «Γνωρίζω τον Bojan από την Εθνική Ισπανίας. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, έχει αγωνιστεί σε Milan, Barcelona, Ajax, Roma και Stoke».

Χρήστος Μιχαηλίδης

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *