Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ανταλλαγή Arsenal-Barcelona στα σκαριά (;)

Μπορεί ο Arsene Wenger να παρέμεινε τελικά στην Arsenal για τα επόμενα δύο χρόνια, ωστόσο το μέλλον ορισμένων ποδοσφαιριστών της ομάδας είναι μετέωρο.

Ένας εξ αυτών είναι ο Hector Bellerin, ο οποίος ναι μεν δεν έχει εκδηλώσει τάσεις φυγής, ωστόσο συνδέεται διαρκώς με την Ισπανία και την Barcelona. Ο μπακ των «Gunners» φαίνεται πως αποτελεί το Νο1 στόχο του Ernesto Valverde για το δεξί άκρο της άμυνας της «Barca» και η πρώην ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να τον επαναπατρίσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, οι Καταλανοί προσφέρουν τον Arda Turan ως έμψυχο αντάλλαγμα στην Arsenal για τις υπηρεσίες του Bellerin, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει για τη μετακίνησή του στο Λονδίνο. Ο Τούρκος μέσος αρέσει πολύ στον Wenger, ο οποίος είχε επιχειρήσει να τον αποκτήσει και στο παρελθόν.

Η Barcelona τον κοστολογεί στα 26 εκατομμύρια λίρες και δεν αποκλείεται να τον προσφέρει στους Λονδρέζους προκειμένου να αποσπάσει το «ναι» για τον Bellerin. Βέβαια, ο 22χρονος αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών της Arsenal την τελευταία διετία, έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα και έχει γίνει από τους αγαπημένους της κερκίδας, επομένως η μεταγραφή του αυτή τη στιγμή δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *