Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προς Bournemouth o Ake, ακολουθούν κι άλλοι

Η Chelsea δεν έχει ακόμη ανακοινώσει κάποια μεταγραφή για τη νέα σεζόν, ωστόσο έχει ήδη προβεί στην αποδέσμευση και την πώληση αρκετών ποδοσφαιριστών και ενδέχεται να συνεχίσει να το κάνει.

Οι «μπλε» έχουν ήδη αποδεσμεύσει τον αρχηγό τους, John Terry, ενώ έχουν προβεί επίσης στις παραχωρήσεις των Dominic Solanke, Asmir Begovic, Juan Cuardado και Christian Atsu. Επόμενος στη λίστα φαίνεται πως είναι ο Nathan Ake, ο οποίος σύμφωνα με το Sky Sports βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Bournemouth.

Η Chelsea έχει ορίσει ως τιμή πώλησης του νεαρού Ολλανδού τα 20 εκατομμύρια λίρες και οι «Cherries» δείχνουν να προηγούνται στην «κούρσα» των Leicester και Southampton. O Ake άλλωστε γνωρίζει καλά την ομάδα και τον Eddie Howe, αφού συνεργάστηκαν μαζί το πρώτο εξάμηνο της σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Bournemouth, πριν επιστρέψει μετά από αίτημα του Antonio Conte στο Stamford Bridge.

Πλην του 22χρονου αμυντικού, υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές της Chelsea που λογικά θα παραχωρηθούν δανεικοί για τη νέα σεζόν, μιας και την τακτική αυτή την ακολουθούν οι Λονδρέζοι όλα τα τελευταία χρόνια. Μερικοί εξ αυτών είναι οι Tammy Abraham, Lewis Baker, Ruben Loftus-Cheek και Kurt Zouma.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *