Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σε δίλημμα ο Conte μετά την επιστροφή Matic

O Antonio Conte, δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αν θα διατηρήσει τον Cesk Fabregas στην αρχική εντεκάδα, μετά την επιστροφή του Matic.

Ο Nemanja Matic, είχε χάσει τον αγώνα απέναντι στην Manchster City, με τον Fabregas να πέρνει θέση στο αρχικό σχήμα, για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν, αφήνοντας τον Conte εντυπωσιασμένο.

Ωστόσο ο προπονητής των “Μπλε’’ δεν είναι ακόμη σίγουρος, αν θα κρατήσει τον Ισπανό στο αρχικό σχήμα, για το επερχόμενο παιχνίδι της Chelsea με την West Brom στο Stamford Bridge την Κυριακή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Conte σε μέσα μαζικής ενημέρωσης:

Ο Matic είναι υγιής. Προπονήθηκε μαζί μας την Τρίτη, ενώ το Σάββατο θα αξιολογήσω την ψυχική και φυσική κατάσταση των παιχτών, ώστε να αποφασίσω το αρχικό σχήμα της Κυριακής.

Σχετικά με τον Cesc, έχω απαντήσει σε προηγούμενη συνέντευξη τύπου. Ο Cesc είναι ένας καλός και σημαντικός παίχτης για την ομάδα, θέλω να παραμείνει.

Ελπίζω να έχουμε τέτοιες δύσκολες αποφάσεις πριν από κάθε παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, πράγμα που δείχνει ότι έχει βελτιωθεί το επίπεδο της ομάδας.
Νομίζω ότι ο Cesc έκανε ένα καλό παχνίδι απέναντι στην Manchester City, καθώς εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία από το πρώτο λεπτό.

Τώρα για το επόμενο παιχνίδι θα έχω να επιλέξω ανάμεσα σε τέσσερις μέσους: Matic, Fabregas, Kante, Chalobah.

Οι παίχτες που θα χάσουν το Κυριακάτικο παιχνίδι είναι, ο John Terry που αναρώνει από τον τραυματισμό του και ο Oscar που είναι άρρωστος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *